РЕЧ ДИРЕКТОРA

 

Slika direktoraЖелимо Вам добродошлицу у нашу школу. Трудимо се да Вам обезбедимо пријатан амбијент, где ћете са задовољством стицати нова знања и вештине, припремајући се за постепени улазак у струку, упознавање основних законитости изабране области до нивоа техничара, како би по завршетку школовања могли да се прихватите радних активности, али и оспособите да можете да наставите своје школовање на факултетима и  високим школама.

Ми немамо за циљ да Вам обезбедимо само диплому, већ да Вас научимо, сходно датом програму струке и оспособимо за рад, пружајући Вам теорију и праксу преко реномираних компанија уз асистенцију наших наставника. Такође, имамо за циљ да код младих људи развијамо жељу, откривамо и негујемо њихове таленте за академско образовање, а за појединце научно стваралаштво.

Јако је битно да се код младих људи уоче и пробуде склоности и способности и да се пружи иницијална подршка, како би могли да исту искористе и на том пољу достигну максимум.

Школа Вам нуди савремена средства за рад, која наставу чине динамичнијом, а код ученика изазивају већу мотивисаност и жељу за новим сазнањима. Све што радимо је за добробит младих људи како бисмо им помогли да се на најбољи могући начин  пронађу и снађу у животној средини турбуленције и неизвесности, тако што ће објединити и ускладити своје жеље и потенцијале, бити сигурни у себе и ослобођени страхова пред будућношћу, што их у животу чека.

Проф. др Предраг Трајковић